Pre-order Heel me en ontvang een Omega point pin

Om het (bijna!) verschijnen van dit geweldige nieuwe deel in de Touching Juliette trilogie (of serie is het nu hè?) te vieren hebben we een pre-order actie opgezet. Als je Heel me pre-ordert in je lokale boekhandel ontvang je de exclusieve Omega Point pin bij afhalen van het boek. Let op: deze actie is alleen geldig in de stenen boekhandel, dus niet online. En zoals altijd met exclusieve producten: op = op.

 

Hoe werkt het

Als je Heel me voor verschijning bestelt bij je lokale boekhandel krijg je de pin bij het boek. De boekhandel bepaalt zelf of je het boek vooraf moet betalen of pas bij ophalen. Alle boekhandels kunnen meedoen met deze actie en als het goed is zijn ze ervan op de hoogte. Weet jij boekhandel nog niet waar het over gaat? Vraag ze dan om even contact met ons op te nemen, dan zorgen we ervoor dat ook jouw pre-order telt.

België

Ook als je in België woont kan je de pin bemachtigen. We wachten nog even op de precieze ‘spelregels’ van onze Vlaamse vertegenwoordigers, maar zodra we nieuws hebben laten we het jullie meteen weten. We zijn jullie niet vergeten 😉

 

  • Myrthe
  • 06 apr, 2018
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.