fbpx

The Lunar Chronicles Scavenger Hunt

Morgen is het zo ver: Cress ligt in de winkel! Maar dat is niet alles: we hebben een Scavenger Hunt voor jullie bedacht die maar liefst VIER maanden duurt. Ready, set, GO!

Hoe het werkt

Een Scavenger Hunt is een spel waarin je zo veel mogelijk opgegeven opdrachten probeert te vervullen. Die leg je vast op foto’s of filmpjes of je maakt screenshots. We hebben alvast 50 opdrachten opgesteld in een lijst die hieronder te vinden is.

Bron: fateinmycoffee.tumblr.com

Wat je moet weten

  • De Lunarhunt loopt van 20 maart tot en met 26 september 2017.
  • Je mag alleen of in teams van 2 meedoen (let op: dan deel je de prijs ook)
  • Bij een gelijke eindstand in punten, kijken we naar de creativiteit van de deelnemers

Wat je kunt winnen

Om te beginnen verloten we iedere maand een aantal leuke Lunar Chronicles-goodies van verschillende Etsy-shops. Bijvoorbeeld magnetische boekenleggers van alle personages, geurkaarsen en lippenbalsems. In de loop van de Scavenger Hunt maken we nog verschillende andere prijzen bekend. En we kunnen alvast beloven: de hoofdprijs wil je ABSOLUUT winnen!

Hoe doe je mee?

Omdat we tijdens onze laatste Scavenger Hunt hebben gemerkt dat het erg lastig kan zijn om na te gaan hoeveel punten iedereen behaald heeft, hebben we daar iets op bedacht. Tijdens de vier maanden dat je bezig bent met het vervullen van de opdrachten houd je zelf een (word)-bestand bij met daarin screenshots van en linkjes naar iedere opdracht die je hebt uitgevoerd. Vermeld in de bestandsnaam duidelijk je naam en het aantal punten dat je hebt opgeteld. Voeg voor de volledigheid ook een tabelletje toe met alle opdrachten en punten onder elkaar en mail het uiterlijk 26 september 2017 naar info[at]blossombooks.nl.

De opdrachten

Die vind je hier: #LunarHunt

Met het verschijnen van ieder TLC-boek komen er nieuwe opdrachten bij, dus houd onze site in de gaten!

Heel veel succes en plezier met alle opdrachten! Vergeet niet om je avonturen te delen op social media met #LunarHunt! En vergeet niet dat Cress morgen verschijnt…

  • Myrthe
  • 20 mrt, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.