fbpx

LET’S TALK ABOUT SEX, BABY!

Een tijdje terug kregen wij de vertaalrechten van het meest hilarische boek ever. Het moment is eindelijk daar om het te delen, dus hier komt ‘ie:

Er is echt no way dat Sam en Hannah als maagd naar de universiteit gaan. Niet dat ze nou per se op zoek zijn hun lobster, nee, seks is gewoon iets wat ze een keer gedaan moeten hebben zodat ze verder kunnen met hun leven. Ze hebben hiervoor nog precies één zomer. Maar in plaats van een onvergetelijke vakantie vol jaloersmakende romantiek en stomende seksmarathons, gaat het er tijdens de zomer van zowel Hannah als Sam nogal awkward aan toe.

We zijn druk bezig op de HQ met de omslag, de vertaalster is al aan de slag, maar ik mocht ‘m alvast lezen (eh, verslinden) en ik móet er echt even iets over kwijt.

Lobsters website - gif

Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal gaat over seks, en dan vooral over die superspannende allereerste keer. Er wordt soms best stoer over gedaan, maar die hele ontmaagding is gewoon best wel een ding. Je hebt geen idee wat je te wachten staat, terwijl er om je heen een soort exclusieve clan ontstaat met mensen die het wel gedaan hebben. Sam en Hannah kunnen niet wachten tot het voorbij is met die ‘je bent maagd, dus je begrijpt het niet’-achtige opmerkingen, maar erover praten is natuurlijk wel iets anders dan het ook echt doen.

Op een wild examenfeestje ontmoeten Sam en Hannah elkaar op de minst romantische plek ooit: de wc. Meer dan leuk gesprek en een high-ten gebeurt er niet, maar gelukkig zijn er nog genoeg andere vissen in de zee. Bijvoorbeeld op vakantie. Hannah en haar vriendinnen gaan naar seksparadijs Kavos, terwijl Sam genoegen moet nemen met een familievakantie naar het minuscule (en saaie!) eilandje Sark.  De zomer vliegt voorbij en de tijd begint te dringen. Ondertussen blijven Sam en Hannah elkaar tegenkomen tijdens hun zoektocht naar de Ideale Sekspartner. Ze kunnen toch niet naar de universiteit als hun bloempje (OMG) nog niet geplukt is?

Lobsters is grappig. Niet medium grappig, maar eerder hilarisch en hardoplach-achtig grappig. Je wilt met Sam, Hannah en hun gestoorde vrienden dronken worden en urenlang over seks praten in de Harry Potter-kast van Stella. Of op haar roze slaapkamer – ik heb altijd een prinsessenkamer gewild! Dit is een boek om vol overgave in te beginnen en pas weer neer te leggen als je de laatste bladzijde hebt verslonden. Of misschien heel even tussendoor om de lachtranen uit je ogen te wrijven.

Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal verschijnt eind mei/begin juni. We zijn momenteel druk bezig met de cover en alle andere dingen en we kunnen verklappen, HET WORDT FANTASTISCH. Wil je meer weten? Kijk dan hier!

x Sarah

  • admin
  • 25 feb, 2015
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.