fbpx

Let’s go… bullet journaling!

Ze liggen bijna in de winkel: onze nieuwe notitieboekjes! (Mooi hè?!) En één van deze mooie boekjes (de roze) is een Bullet Journal! Say what?

https://www.instagram.com/p/BKklVh0gk0j/?taken-by=blossombooks

Een Bullet-wat?

Misschien denk je nu: wat is dat dan, een Bullet Journal? Dat zullen we je even laten zien! Als je héél goed kijkt, zie je dat er op de bladzijdes van het boekje hele kleine puntjes staan, in een keurig rasterpatroon.

img_4944

Dankzij die stipjes kun je je notitieboekje customizen zoals je zelf wilt. Het is jouw personalized to-do-list, schetsboek, notitieboek en agenda in één. De stipjes zorgen ervoor dat je heel makkelijk keurig kan werken, zonder dat  je lijntjes ziet! Een liniaal, een pen, kleurpotloden en je kunt aan de slag.  Inspiratie nodig? Onze oud-stagiaire Aniek deed het zo:

img_3924 img_3925 img_3927

img_3926recht

En in dit filmpje komen nog véél meer voorbeelden voorbij van hoe je een mooie Bullet Journal creëert:

O, en deze vonden  wij ook heel mooi:

twentyfivestars.blogspot.nl

twentyfivestars.blogspot.nl

Wil je meer inspiratie? Op Instagram, Pinterest en Youtube vind je superveel ideeën. Aan de slag dus! (Oh, en de notitieboekjes koop je vanaf dit weekend in de boekhandel!)

  • Myrthe
  • 21 sep, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.