fbpx

Kleurwedstrijd Verdermeer

Het zal jullie niet ontgaan zijn: Verdermeer is er! En om te vieren dat dit mooie – en o zo kleurrijke – nieuwe boek van Tahereh Mafi er eindelijk is, organiseren we een kleurwedstrijd in samenwerking met Bruynzeel!

verdermeer-kleurplaat-afbeelding

Alice is geboren met weinig kleur, en haar gebrek aan pigment wordt in haar wereld niet gewaardeerd:

In Ferenwoud draaide alles om kleur. Wolken van kleur, zeeën van kleur, meters en mijlen van kleur. Iedereen wist dat de mensen uit Ferenwoud straalden – helder als de planeten aan de hemel, zeiden ze – en de kleine Alice was gewoon te onopvallend, ook al wist ze zelf dat daar niets van klopte.’

Wij houden ook van kleuren (en ook van Alice natuurlijk)! Daarom maakten we een kleurplaat van de prachtige illustratie op de voorkant van het boek. Degenen die de Verdermeer-box bestelden, kregen hem daarin al toegestuurd. Maar ook de andere fans van Tahereh Mafi, Verdermeer én kleurplaten kunnen meedoen met de kleurwedstrijd die wij in samenwerking met Bruynzeel organiseren. Je kunt meteen beginnen met kleuren: download hier de Verdermeer-kleurplaat!

Je kunt de kleurplaat opsturen naar:

Blossom Books
t.a.v. Kleurwedstrijd Verdermeer
Schelphoek 2
1813 SE Alkmaar

Vergeet daarbij niet je naam, e-mailadres en adres te vermelden.

De winactie loopt tot 1 november, hierna worden de winnaars bekend gemaakt.

Win viltstiften en kleurpotloden van Bruynzeel!

Voor de echte creatieveling onder ons heeft Bruynzeel een uitgebreid assortiment kleur- en tekenproducten vol kleur, glitter en magie! Niets is te gek, alles kan. Door mee te doen aan de kleurwedstrijd maak jij kans op geweldige prijzen van Bruynzeel: een viltstiften- en kleurpotlodenpakket!

De viltstiften van Bruynzeel zijn gemaakt op waterbasis en zijn super uitwasbaar. Daarnaast heeft iedereen veel plezier van de stiften doordat ze niet uitdrogen en lang mee gaan. Bruynzeel combineert tegenwoordig de digitale wereld met het offline kleuren middels de Bruynzeel App, die gratis te downloaden is.

De potloden van Bruynzeel zijn met zorg vervaardigd uit verantwoord verkregen hout. Met de potloden van Bruynzeel ben jij verzekerd van kleurplezier! De kleurkern is gemaakt uit hoogwaardige pigmenten en de kleuren zijn onderling goed mengbaar. De potloden zijn glutenvrij.

 

Prijzen

Eerste prijs: 50 stiften, 45 potloden (t.w.v. ruim € 25,-)

Tweede prijs: 30 stiften, 24 kleurpotloden (t.w.v. € 15,-)

Derde prijs: 12 stiften, 12 kleurpotloden (t.w.v. € 8,-)

Én natuurlijk vullen wij deze pakketten aan met wat Blossom Book-swag 😉

  • Myrthe
  • 14 sep, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.