fbpx

Hierom vielen we bijna flauw

ZAC & MIA-AAAAHHH!!! IS GENOMINEERD voor de Diorapthe Literatour Prijs!!!

 

Ik lieg niet als ik zeg dat ik mezelf nu hijgend in m’n bureaustoel laat zakken. We hebben het allerleukste nieuws OOIT gekregen… Ons allerliefste, geweldigste en prachtige boek Zac & Mia van A.J. Betts is genomineerd voor de Dioraphte Literatour Prijs, de enige prijs van Nederland voor Young Adult literatuur!

Zac & Mia is genomineerd in de categorie ‘vertaalde literatuur’ en deze prijs wordt door een officiële jury uitgereikt. Het toffe is dat de jury dit jaar niet alleen bestaat uit 3 profs uit het vak, maar ook nog uit 2 jongeren tussen de 15 en 18 jaar. Maar, dat is nog niet alles… Naast de juryprijs maakt Zac & Mia ook kans op de publieksprijs! Vanaf vandaag, 17 maart, zullen door heel Nederland in scholen, bibliotheken en boekhandels posters verspreid worden waarop de 10 boeken staan die zijn geselecteerd voor deze prijs. Je kunt vanaf 23 maart stemmen op jouw favoriet en dan wordt op 27 maart de winnaar bekend gemaakt.

We kunnen nu heel koeltjes reageren en doen alsof we dagelijks genomineerd  worden voor vette prijzen, maar daar zijn we veel te eerlijk voor; hier zijn we echt super-moker-mega-vet-trots op. We zijn verliefd geworden op Zac, Mia en hun prachtige, inspirerende, ontroerende en hilarische verhaal over vriendschap in (hele) zware tijden. Deze nominatie is daarom HET GROOTSTE COMPLIMENT OOIT ♥

En oke, de nominatie is natuurlijk al een compliment an sich, maar stiekem willen we ‘m natuurlijk ook heel graag winnen. Daarom hopen we dat iedereen die net zo enthousiast is over dit boek als wij zijn, ons wil helpen. We roepen iedereen op die vindt dat Zac & Mia moet winnen om via Instagram een foto delen van jezelf met iets waarop #teamzacenmia staat. Gebruik deze hashtag ook in je omschrijving, noem ons (@blossombooks, natuurlijk!) en upload je foto. Onder iedereen die ons helpt, wordt een boek naar keuze verloot!

Voor meer info over Zac & Mia, klik hier.

 

 

  • Myrthe
  • 17 mrt, 2015
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.