fbpx

Geen BB-ambassadeurs in 2017?

We zoeken voor volgend jaar geen Blossom Books-ambassadeurs. Hè? Wat? Waarom?! Lees snel verder, we leggen het allemaal uit!

Tijd voor iets nieuws

In 2013 begonnen we met het zoeken naar Blossom Books-ambassadeurs. Inmiddels zijn we vier lichtingen en 48 (!) leuke, enthousiaste, boekliefde-verspreidende ambassadeurs verder. We hebben met de meeste van hen nog steeds contact!

Het is nu echter tijd voor iets nieuws. Het concept was leuk (en is dat nog steeds), maar we hebben ruimte nodig voor de nieuwe ideeën, plannen en inspiratie die we hebben.

MAAR IK HAD MIJN BRIEF AL KLAARLIGGEN

Sorry. We vinden het stom om je teleur te stellen, maar bewaar die brief toch nog maar even! Wie weet komt hij van pas in het nieuwe jaar. Want ook al hebben we geen officiële ambassadeurs meer, dat betekent niet dat we je niet nodig hebben. Volgend jaar willen we behalve met pers, bloggers en boekhandels namelijk ook samenwerken met jou: de lezer.

We houden je op de hoogte!

Zoals je van ons gewend bent posten we nieuws op de website, Twitter, Facebook en Instagram. We gaan nu eerst even ons hele kantoor verhuizen, en dan komen we bij je terug! Een kleine hint kunnen we je natuurlijk al wel geven: volgend jaar gaan we per serie en per auteur op zoek naar enthousiaste booklovers. Vertel ons dus vooral via de bekende kanalen wat je favoriete BB-titel of serie is, misschien komen we elkaar dan nog eens tegen in 2017…

  • Lotte
  • 19 dec, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.