Filmnieuws Robijnrood

We krijgen heel veel vragen over de verfliming van Robijnrood. Wanneer komt Robijnrood uit? In welke taal wordt ie opgenomen? Komt de film ook naar Nederland? Daar zul je in dit bericht antwoord op vinden!

Maria Ehrich en Jannis Niewöhner zullen Gwendolyn en Gideon spelen.01. Komt er echt een verfilming van Robijnrood? En ook van Saffierblauw en Smaragdgroen? Terug naar boven
Ja, die komt er echt! Op dit moment is een Duitse productiemaatschappij bezig met het produceren van de film. Ze hebben afgelopen week zelfs al de eerste opnames gehad!
Of er ook een verfilming komt van Saffierblauw en Smaragdgroen is nog onbekend, ze willen eerst zeker weten dat de opnames van Robijnrood goed verlopen en dat de film genoeg bezoekers trekt in de bioscoop.
[line-sep]
02. Wanneer draait de film in de bioscoop? Terug naar boven

Ze zijn afgelopen week begonnen met de opnames en ze hebben nu gezegd dat de film pas met Pasen 2013 in de Duitse bioscopen te zien zal zijn. Bummer, want ze hadden beloofd dat dit al eind 2012 zou zijn…

[line-sep]

03. Gaat de film ook in de Nederlandse bioscopen draaien? Terug naar boven

Dat weet ik helaas nog niet. Ik heb wel contact opgenomen met de Duitse filmmaatschappij en ze verteld dat er hier een heleboel fans zijn die niet kunnen wachten… Helaas konden zij me alleen vertellen dat de verkoop van de film via een ander bureau gaat en dat de Nederlandse bioscopen bepalen of ze ‘m willen draaien of niet. Ik ga in ieder geval ook nog dat andere bureau benaderen, misschien kan ik ze helpen met het overhalen van de Nederlandse bioscoop-bazen!

[line-sep]

04. Welke taal spreken ze eigenlijk in de film? Terug naar boven

Dit weet ik niet precies en ik kan hierover alleen maar mijn vermoedens uitspreken. Ik ben ‘bang’ dat ze Duits zullen spreken in de film, ook al speelt het verhaal zich af in Londen. Ze hebben Duitse acteurs gekozen en het is nu eenmaal zo dat ze in Duitsland altijd àlles nasynchroniseren, dus dan kunnen we het net zo goed meteen in het Duits opnemen…

[line-sep]

05. Waar wordt de film opgenomen? Terug naar boven
Ook al speelt het verhaal zich af in Engeland, ze zullen een groot deel van de film opnemen in Duitsland. Ze zullen opnames maken in: Mülhausen, Eisenach / Wartburg, Weimar, Keulen, Aaken, Gulik, Coburg, Beyreuth en natuurlijk (pfieuw) ook in Londen.
[line-sep]
06. Kunnen we de set bezoeken? Terug naar boven

Nee, helaas kan dat niet. Ze hebben in het persbericht wat ze afgelopen week hebben verstuurd expliciet vermeldt dat ze heel erg druk zijn en dus niemand op de set kan komen kijken. Jammer hè?

 

[line-sep]

07. Is er al bekend door wie de personages gespeeld zullen worden? Terug naar boven

Yep! En wij hebben dat ook bekend gemaakt op onze blog! Als je alle berichten over de verfilming van Robijnrood wil lezen, klik dan hier. Als je alleen op onze facebook– of hyvespagina alle foto’s van de acteurs wil bekijken, dan kan dat natuurlijk ook!

 

  • Myrthe
  • 24 feb, 2012
  • 39 reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.