fbpx

Er komt een Verdermeer-box!

We vieren de verschijning van Verdermeer met een super-limited edition book box!

OMG YES

Als Verdermeer verschijnt maken we 65 boxen met exemplaar van Verdermeer met een gesigneerde bookplate en vier bijpassende cadeautjes! (Als nieuwsbrieflezer wist je dit natuurlijk al lang. Nog niet gelezen? Abonneer je onderaan de homepage!).

Je bestelt de box voor € 29,95 (inclusief verzendkosten, alleen in België komt er € 3,00 bij). Blijf ademen en lees verder voor bestelinformatie!

vosje
Wat moet je doen?

De verkoop start op maandag 1 augustus om 20.00 uur (en echt niet eerder). De eerste 65 mensen die vanaf dat moment een mail sturen naar info@blossombooks (onderwerp: Verdermeer, in de mail je naam + adres) krijgen een bevestiging en verdere betaalinformatie. Eerder mailen heeft dus geen zinwe beginnen op 1 augustus vanaf 20.00 met tellen.

We verzenden de boxen op 30 augustus!

Liever alleen het boek?

Wil jij liever gewoon het boek in de winkel afhalen? Kan ook! Pre-order vanaf 1 augustus het boek bij een van de deelnemende winkels en krijg in ruil daarvoor een klein cadeautje. Hieronder vind je een kaartje met de deelnemende boekhandels.

Let op: we weten dat jullie allemaal heel netjes en beschaafd zijn, maar het is natuurlijk niet de bedoeling om het boek te pre-orderen en vervolgens het nooit meer op te halen. De boekhandel zorgt na bestelling voor verdere afhandeling van de actie.

 

 

 

Lees hier meer over Tahereh Mafi, over Verdermeer of over haar eerdere boeken uit de Touching Juliette-serie.

 

 

  • Lotte
  • 19 jul, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.