fbpx

Het e-book van de maand

In oktober zijn we de e-book van de maand-actie gestart met de Kids of Appetite.

Voor november is het e-book van de maand Cinder. Het eerste boek in The Lunar Chronicles is deze maand afgeprijsd van €9,99 naar €4,99.

Maar waarom?

Je vraagt je misschien af waarom we zijn begonnen met het e-book van de maand. Nouuuu, dat zit zo:

Tijdens de Boekenweek voor Jongeren 2018 hadden we vier e-books afgeprijsd van €9,99 naar €2,49. Dat is echt een prikkie, en de actie was een groot succes. We vroegen ons af waarom we eigenlijk niet vaker een e-book in de aanbieding doen. Op deze manier kan iedereen kennis maken met onze favoriete boeken, nieuw en oud, voor een fijn ‘instaptarief’. Zo gezegd, zo gedaan. Vanaf nu staat er elke maand een e-book in de spotlight.

Cinder

Cinder paperback

In november is het e-book van de maand Cinder, het eerste deel in The Lunar Chronicles. Cinder gaat over – verassing – Cinder, een cyborgmeisje, dat in het futuristische New-Bejing woont. Cinder is monteur, de beste van de stad, en op een dag staat de kroonprins van het Keizerrijk voor haar neus. Of ‘ie even zijn persoonlijke androïde wil repareren. Cinder raakt verstrikt in een politiek spel, waar ze dichter bij betrokken is dan ze ooit had kunnen verwachten.

“Marissa Meyer heeft echt een geniale hertelling gemaakt van het verhaal Cinderella en er een unieke dystopische twist aan gegeven.”Bright Blue Books

Houdt onze sociale media goed in de gaten om als eerste te weten welke e-books je met korting kan aanschaffen. Welk boek zou jij graag zien als e-book van de maand?

  • Blossom Books
  • 01 nov, 2018
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.