Hoera! Vandaag mogen we eindelijk bekend maken dat we de nieuwe uitgever van Marissa Meyer worden! Van al haar boeken. 

© Julie Scott

© Julie Scott

WE ZIJN ZO BLIJ! Marissa Meyer ken je natuurlijk van The Lunar Chronicles, een serie die in maar liefst 37 landen werd vertaald. De eerste twee delen verschenen ook in het Nederlands, maar daarna moest de uitgever helaas stoppen met de serie. Wij gaan ermee verder, maar beginnen eerst met Marissa’s nieuwste boek Harteloos.

De hartenkoningin was niet altijd slecht

Je kent haar vast: de wrede Hartenkoningin uit Alice in Wonderland. Ze kent geen medelijden en iedereen die haar niet gehoorzaamt, loopt het gevaar zijn hoofd te verliezen. Maar lang voordat de Hartenkoningin de schrik van Wonderland werd, was ze een heel gewoon meisje, dat niets liever wilde dan verliefd worden. Hoe ze dan toch veranderde in die meedogenloze koningin, lees je in Harteloos.

Harteloos verschijnt in november, nét na de Amerikaanse editie. Meer informatie volgt zo snel mogelijk!

En dan verder met de Lunar Chronicles

Bij de Lunartics (superfans van deze serie) is waarschijnlijk de eerste vraag: worden Cinder en Scarlet opnieuw uitgegeven? Het antwoord: ja! We willen die in januari gaan publiceren, en de maanden daarna steeds een nieuw deel van de serie. Het worden allemaal hardcovers! Zet ze dus maar alvast op je wishlist.

Wij gaan nu als een gek aan de slag om te zorgen dat deze toffe nieuwe boeken straks staan te pronken in je boekenkast! Volg ons op Twitter en Instagram voor regelmatige updates. (Als je onze tijdlijn terugleest, vind je al wat dingen: wist je bijvoorbeeld dat Winter bijna twee keer zo veel woorden heeft als Breek me? HOE GAAN WE DAT DOEN?)

Alleen maar liefde

Wat we nog even kwijt moeten: we worden SU-PER-BLIJ van jullie enthousiaste reacties! We hadden er al heel veel zin in, en jullie maken dat alleen maar beter. Reading is for awesome people!

  • Lotte
  • 16 jun, 2016
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.