fbpx

4 ijzersterke redenen waarom je nú Everless moet lezen

Everless. Het meisje en de alchemist is het debuut van auteur Sara Holland. Everless gaat over een land waar tijd létterlijk geld is. In dit spannende boek zet de jonge Jules alles op alles om geld te verdienen voor haar vader, wiens tijd op dreigt te raken. Wij geven je in deze post 4 redenen waarom je dit boek ab-so-luut gelezen moet hebben.

Everless

Foto © Booksfemme

Reden 1: De originele wereld.
We kennen allemaal de uitdrukking ‘tijd is geld’. In Sempera, het land waar Everless zich afspeelt, nemen ze dat letterlijk. In deze unieke fantasy-wereld is tijd geld waard. Leven wordt uit bloed gehaald, gebonden aan munten en kan gesmolten en ingenomen worden om levensduur te verlangen. Het is een heel origineel systeem en maakt het boek superspannend!

Reden 2: Jules
De hoofdpersoon, Jules, is een bad-ass meisje met bakken doorzettingsvermogen en moed. Ze is vastbesloten om de geheimen uit haar verleden en van en Everless Estate te ontrafelen. Ze heeft het niet makkelijk, maar laat zich daardoor niet tegenhouden.

Reden 3: Geheimzinnige koningin
Als je dol bent op de geheimzinnige en gemene koningin Levana in Cinder, dan zal je ook vast en zeker genieten van de koningin in Everless. Ze is mysterieus, komt met een gigantische hofdhouding naar Everless Estate en wordt nauwelijks in het openbaar gespot…

Reden 4: Het vervolg
Deel twee verschijnt in januari! Dat is al bijna! Evermore. De tovenares en de alchemist is de spannende conclusie van deze duologie. Evermore verschijnt ook weer eerst in hardcover en de cover is bijna al reden genoeg om hem te kopen…

 

Ps. Wisten jullie dat de hardcover nu is afgeprijsd naar €12,50? Snel kopen dus, voordat deel 2 verschijnt!

  • Blossom Books
  • 08 nov, 2018
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.