fbpx

12 Days of Blossom Books Christmas

Het is bijna kerst en alhoewel het weer nog niet echt winters is, brengen we jullie met 12 Days of Blossom Books Christmas alvast in de stemming!

12 Days of Blossom Books Christmas

Wat is het?

12 Days of Blossom Books Christmas is een blogestafette meets booktag. We vroegen twaalf bloggers in een post op hun site te reageren op een Blossom Books-gerelateerde vraag, en het stokje vervolgens door te geven aan een andere blogger. En omdat het bijna kerst is, kun je op elke blog iets winnen! Extra reden om de blogs in de gaten te houden dus. We updaten deze pagina elke dag met een nieuwe link!

Dag 1: Eline van All the feels

Aan mede-organisator Eline stelden we de vraag: Steeds vaker hoor je over ships tussen personages uit verschillende boeken. Als jij zo’n ship zou moeten samenstellen met BB-personages, hoe zou deze ship er dan uitzien? (Gideon en Alina, Clarke en Noah, etc.) Lees Eline’s antwoord op haar blog All the feels!

Je kunt twee magnetische boekenleggers winnen: ‘I only date fictional characters’ en ‘Professional fangirl’.
fictional characters and professional fangirl

Dag 2: Sanne van De pagina omslaan

Sanne vroegen we: Als jij een bende zou moeten samenstellen, net als Kaz in List en Leugens, welke BB-personages zou je dan meenemen en waaarom? Haar antwoord vind je hierrr.

Bij Sanne maak je kans op een exemplaar van List en Leugens, het nieuwe boek van Leigh Bardugo.

Dag 3: Marcia van Oog op de toekomst

Marcia schreef een kerstkaart aan haar favoriete Blossom Books-personage. Wie dat is? Je leest het op haar blog!

Je maakt op Oog op de toekomst kans op deze superleuke ‘Read more books’ kussensloop:

morebooks03

Dag 4: Maaike van Muy Maaike

Dat Maaike hélemaal voorbereid is om te survivallen, blijkt wel uit haar antwoord op de vraag: Stel, je bent een van de 100. Hoe zou je overleven?

Kans maken op een exemplaar van De 100? Vertel Maaike dan op haar blog wat jóúw overlevingsplan is!

 

Dag 5: Lieke van Make it personal

De opdracht voor Lieke: maak een zo origineel mogelijke kerstkaart mét een Blossom Books-boek. Spoiler: dat is gelukt!

Bij Lieke maak je bovendien kans op één van de twee Stamp de Booklove-sets!

 

Dag 6: Joost van NerdyGeekyFanboy

‘Een woning delen met Dzjenya lijkt mij ook geen probleem, zij is ook ontzettend aantrekkelijk, we zouden als koppel met gemak op de cover van pocketromannetjes staan als ruige man en sexy vrouw.’ Dit kan maar één blogger schrijven: Joost van NerdyGeekyFanboy! Hij beantwoordt vandaag de vraag ‘Met welk Blossom Books-personage zou jij het beste kunnen samenwonen, en waarom?’ En bekijk vooral ook even de foto die hij speciaal voor de gelegenheid in elkaar photoshopte. OMG.

En uiteraard kun je ook vandaag weer iets winnen: Joost geeft een exemplaar van Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal weg!

Dag 7: Monica van My Perfect Booklife

Monica geeft vandaag antwoord op de vraag: ‘Je bent een Grisha ten tijde van de Ravkaanse burgeroorlog. Wat voor Grisha zou je zijn, en volg je Alina, de Duisterling, of trek je totaal je eigen plan?’ Klik snel verder voor het antwoord én om kans te maken op een exemplaar van Schim en schaduw!

Dag 8: Lindsey van Burn my book

In de Blossom Books-boeken zitten té leuke book boyfriends en girlfriends zitten, of je nou liever wegdroomt bij stoere meiden of gevoelige jongens. Lindsey schrijft op haar blog Burn my book over het personage met wie zij wel op date zou willen én ze geeft maar liefst 3 (!) keer de sticky bookmarks weg.

Dag 9: Audrey van The confession of a book nerd

Audrey maakte voor 12 Days of Blossom Books Christmas haar school onveilig: ze verspreidde briefjes door het gebouw zoals Lennie in De hemel begint bij je voeten. En dat boek kun je op haar blog natuurlijk ook winnen! Lees haar post mét bewijsmateriaal hier.

Dag 10: Katja van That blonde woman

Katja kreeg de taak om, net als Noah en Jude in Ik geef je de zon, de wereld te verdelen. Waar kan ze zonder leven en wat zou ze voor geen goud opgeven? Je leest het op haar blog!

Dag 11: Yara van Adorable books

Yara koos uit vier boeken personages die ze wel uit zou willen nodigen voor een kerstdiner. Benieuwd wie ze uitnodigt en waarom? Lees haar post hier! (En nu je er toch bent: je kunt een kussenhoes winnen!)

Dag 12: Ellis van CinderEllis

Ellis is de laatste blogger van #12DaysofBBChristmas en mocht kiezen naar welke tijd ze terug zou reizen om kerst te vieren! En dat resulteerde in een erg leuke blogpost (inclusief kiekjes uit de oude/historische doos!) En uiteraard kun je ook nog bij Ellis iets winnen: Robijnrood!

 

bookish christmas

 

Dit waren de 12 Days of Blossom Books Christmas! We proberen alle prijzen vóór kerst te versturen, zodat je lekker onder de kerstboom kunt lezen en we wensen je alvast heel fijne feestdagen met véél boeken! 

  • admin
  • 07 dec, 2015
  • geen reacties

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.