fbpx

De decemberspecial van Celebrate Books

Celebrate Books bestaat nog maar kort, maar staat nu al bekend om de toffe Nederlandse én Engelse boekboxen. Speciaal voor december maken ze drie specials!

Eigenlijk is de Celebrate Books-box altijd een verrassing en weet je niet welk boek er in de box zit, alleen dat het een boek is dat net verschenen is. Maar in december is het net even anders. Sandra van Celebrate Books vertelt: ‘Omdat er deze maand nauwelijks nieuwe YA-boeken verschijnen, hebben we drie toffe boxen samengesteld van boeken die eerder zijn verschenen. Dat betekent dat je deze maand wel van tevoren weet welk boek er in de box zit. Alleen de cadeautjes houden we geheim!’

Iedere box bevat een ander boek, maar de goodies kunnen hetzelfde zijn. En zoals altijd is elke box er in een gelimiteerde oplage. En: alle boeken zijn van Blossom Books!

box-1

BOX DECEMBER 2016: DE KRAAIEN. LIST & LEUGENS – LEIGH BARDUGO (LIMITED EDITION)

In deze box vind je de limited edition van List & Leugens! En wij beloven je: je krijgt geen spijt van deze serie. Een verhaal met spanning, intrige, romantiek én te gekke worldbuilding: Leigh Bardugo kan het allemaal. Je ontvangt de limited edition met zwart-op-snee (zwarte bladzijderanden) en letters van rode folie. In vijf boxen zit een gesigneerd exemplaar. Woehoe!

Bestel de box hier!

box-2

BOX DECEMBER 2016: HET BOEKENDAGBOEK (NON-FICTIE)

Niets is leuker dan lijstjes maken, toch? In Het Boekendagboek combineer je dat nu met je andere lievelingsbezigheid: lezen. Caroline Cracco maakte samen met  Blossom Books Het Boekendagboek: Goodreads, maar dan op papier. (En psst: met de goudfolie op de omslag, de linnen rug en toffe illustraties is het ook nog eens een echte aanwinst voor je boekenkast!)

Bestel de box hier!

box-3

BOX DECEMBER 2016: KIDS OF APPETITE – DAVID ARNOLD (ENGELSTALIG)

Kids of Appetite is een fantastisch boek van David Arnold, die dit jaar naar YALFest komt. Het gaat over Victor Benucci en Madeline Falco, die een verhaal te vertellen hebben. Het begint met de dood van Vics vader en eindigt met een moord. De politie van Hackensack wil heel graag horen wat er gebeurd is. Maar dit verhaal is niet zomaar verteld. Dit is een verhaal over een slapende onderzeeër, cool zijn op een ouderwetse manier en over zonsondergangen, ijs, boomgaarden en kerkhoven. Over een urn met as en uitstrooi-instructies, en hoe je naar iemand luistert die niet praat. Een verhaal over verliefd worden.

Voor alle fans van Jandy Nelson!

De box bestel je hier.

De boxen worden vóór kerst verstuurd! Vraag het als cadeautje, of geef iemand een Celebrate Books-box cadeau. Cadeautjes regelen was nog nooit zo makkelijk! Meer informatie vind je op CelebrateBooks.nl.

(Meer inspiratie nodig? Check onze Ultieme Gift Guide voor Booklovers!)