fbpx

Boek details

Touching Juliette #1. Vrees me

Tahereh Mafi
Touching Juliette #1. Vrees me
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Touching Juliette #1. Vrees me Tahereh Mafi

Niemand weet waarom de aanraking van Juliette dodelijk is, maar Het Herstel heeft grootse plannen met haar. Ze willen haar gebruiken als wapen in hun strijd voor een alleenheerschappij.

Juliette heeft haar eigen plannen. Ze vindt voor het eerst in haar leven de kracht om terug te vechten, en om aan een toekomst te denken met de jongen van wie ze dacht dat ze hem voor altijd kwijt was.

Behind the scenes
Vrees me is in september 2012 verschenen. Op onze site kon je meepraten over het redactieproces: we vroegen jullie mening over de titel, de omslag, vertaalkwesties en nog meer! Dit kun je allemaal teruglezen in de ’Behind the scenes‘-berichten!

Bekijk hier de Nederlands teaser trailer van Vrees me:

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #Vreesme

Ebook

€9,99
ISBN: 978 90 206 3271 2
352 pagina's

Review

Joanne van Storyhunters schreef een recensie van Vrees me waar wij ontzettend blij van werden. ‘Het is een van de meest onvergetelijke en fantastische boeken die ik ooit heb gelezen.’

Lees review

Review

Voor Chicklit.nl schreef Lisette een recensie over Vrees me. Wij vinden recensies altijd spannend, (vinden ze ‘m goed of niet zo leuk..?) maar die van Chicklit.nl nog nét een beetje spannender! Lees snel verder wat zij van Vrees me vonden!

Lees review

Review

Op YoungAdultBooks.nl schreef Remmelt een recensie waar we nogal van onder de indruk zijn. Het is hem gelukt om zijn oordeel op te schrijven in een stijl die precies bij het boek past. Zo mooi! Met trots delen we ‘m dan ook hier!

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.