fbpx

Boek details

Touching Juliette #1,5. Verwoest me

Tahereh Mafi
Touching Juliette #1,5. Verwoest me
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Touching Juliette #1,5. Verwoest me Tahereh Mafi

Verwoest me is deel 1,5 in de Touching Juliette-trilogie. Dit deel wordt verteld vanuit het perspectief van Warner en start vanaf het moment dat hij wordt neergeschoten. 

Ik heb de reputatie opgebouwd van een koud, gevoelloos monster dat voor niets of niemand bang is en nergens om geeft. Maar dit alles is vreselijk misleidend. Want in werkelijkheid ben ik niet veel meer dan een lafaard.

Terug op de basis is Warner, de meedogenloze leider van Sector 45, aan het herstellen van zijn bijna dodelijke schotwond. Na de ontsnapping van Juliette, Adam en Kenji moet hij er alles aan doen om zijn gezag terug te krijgen en de beginnende opstand onder de bewoners van Sector 45 te onderdrukken. Maar zijn obsessie voor Juliette wordt met de dag groter en het wordt zijn hoogste prioriteit om haar te vinden. Als Warners vader, de opperbevelhebber van Het Herstel, op de basis arriveert om de fouten van zijn zoon te corrigeren, wordt duidelijk dat hij hele andere plannen heeft voor Juliette. Plannen die Warner simpelweg niet kan toestaan.

Het fascinerende en alles onthullende boek Verwoest me is deel 1,5 uit de Touching Juliette-trilogie. Verwoest me speelt zich af na Vrees me en voor Breek me. Verwoest me is volledig verteld vanuit het perspectief van Warner.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #Verwoestme

Ebook

€6,99
ISBN: 978 90 206 3272 9
128 pagina's

Review

Chicklit.nl recenseerde Verwoest me en vond het een must-read. ‘Ik voelde tien keer meer sympathie voor Warner dan in Vrees me.’

Lees review

Review

Marijke F. Jansen schreef voor Young-Adults.nl een recensie van Verwoest me. ‘En heel eerlijk, na het lezen van Verwoest me had ik een beetje last van het Stockholmsyndroom.’ Waarom? Klik om de hele recensie te lezen!

Lees review

Review

Joanne van Storyhunters las Verwoest me en raakte nogal in de war van Warner. ‘Het is alsof er een toverspreuk is uitgesproken over de Touching-Juliette trilogie.. Kippenvel, spanning en nog steeds een baanbrekende schrijfstijl.’ Waarom ze in de war was? Lees snel verder!

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.