fbpx

Boek details

Verdermeer

Tahereh Mafi
Verdermeer
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Verdermeer Tahereh Mafi

Het nieuwste boek Tahereh Mafi, Verdermeer, is iets héél anders dan de Touching Juliette-trilogie: een sprookje! En wat voor een.

Met Verdermeer maakt Tahereh Mafi de stap van young adult-boeken naar verhalen voor een iets jonger publiek, maar voor iedereen die in de Touching Juliette-trilogie verliefd werd op Tahereh’s bijzondere schrijfstijl, is Verdermeer daarom niet minder betoverend.

Het is bijna drie jaar geleden dat de vader van de twaalf jaar oude Alice Alexis Koningsdauw uit Ferenwoud verdween met niets anders bij zich dan een liniaal. Alice is vastbesloten om hem terug te brengen maar ze heeft geen idee hoe. Wat ze wel weet, is dat ze nog meer houdt van Vader dan ze houdt van avontuur en nu gaat ze het een beleven om de ander te vinden.

Alice moet door het mysterieuze, gevaarlijke land Verdermeer reizen, waar onder soms boven is, papier tot leven komt en links soms rechts is maar soms ook heel erg krom. In deze wereld is niets wat het lijkt en Alice heeft al haar moed en verstand nodig om te kunnen overleven – maar het is vooral haar hart dat ze moet leren vertrouwen.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #verdermeer

Ebook

€9,99
ISBN: 978 90 206 3338 2

Review

Monica van MyPerfectBookLife heeft er een nieuw lievelingsboek bij: ‘Het is precies in mijn straatje en ik heb hem op mijn top 10 leukste boeken aller tijden staan. Mocht je eens in de boekwinkel staan en Verdermeer staat naar je te kijken… Koop dit boek!’

Lees review

Review

Lisa van Leavenostorybehind.nl schreef een recensie over Verdermeer: ‘Tahereh heeft met Verdermeer een sprookje neergezet dat niet alleen leuk om te lezen is, maar ook inspirerend. (…) Het boek is ontzettend goed vertaald (mag ook wel eens gezegd worden!) en het boek ziet er echt schitterend uit.’

Lees review

Review

Jeej! Audrey van theconfessionofabooknerd.be is net zo enthousiast over Verdermeer als wij: ‘Verdermeer is een boek waar je in kan blijven lezen. Als ik ooit één boek zou moeten kiezen dat ik moet meenemen op een onbewoond eiland dan zou ik Verdermeer kiezen. Gewoon omdat het mijn heldenboek is geworden.’

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.