fbpx

Boek details

Unplugged #2. De mensenmarkt

Donna Freitas
Unplugged #2. De mensenmarkt
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Unplugged #2. De mensenmarkt Donna Freitas

Skye is verraden.

Door haar zus, die bereid was Skye op te offeren voor haar eigen plannen, en door Rain, die tegen haar heeft gelogen over bijna alles. Maar het allerergste is misschien wel dat het Skye en haar vrienden niet gelukt is om de plannen tegen te houden die de Echte Wereld heeft voor de mensen zijn ingeplugd zijn. De Mensenmarkt is geopend en Inara, Skye’s beste vriendin, is te koop. Al snel komt Skye erachter dat zij zelf ook wordt opgejaagd door een premiejager die vastbesloten is haar daar als volgende af te leveren.

Skye heeft geen zin om nog langer een pion te zijn in het spel van anderen maar ze is misschien wel de enige die kan stoppen waar haar familie mee is begonnen. En dat moet ze doen voordat het voor iedereen in de Appwereld te laat is.

De mensenmarkt is het vervolg op Unplugged en het tweede deel van de Unplugged-trilogie. Het boek is vertaald door Mariella Manfré.

Twitter mee met #demensenmarkt

Ebook

€9,99
ISBN: 978 94 6349 011 5
392 pagina's

Review

Review

Review

Joost blogt op Nerdygeekyfanboy. Hij las De mensenmarkt en is enthousiast: “Ja, De Mensenmarkt heeft mij ervan overtuigd dat deze trilogie een mooie gaat worden.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.