fbpx

Boek details

The Lunar Chronicles. Cinder

Marissa Meyer
The Lunar Chronicles. Cinder
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
The Lunar Chronicles. Cinder Marissa Meyer

In een futuristisch Nieuw-Beijing leven mensen en androïden door elkaar. Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger. Ze woont bij haar valse stiefmoeder, die haar beschuldigt van de ziekte van haar dochter. Maar Cinders stiefzusje is geen uitzondering: er woedt een dodelijke plaag in Nieuw-Beijing, die de bevolking verwoest.

Als prins Kai opeens in haar werkplaats staat, verandert Cinders hele leven. En het laatste wat ze had verwacht, is dat ze het middelpunt van een intergalactische strijd zou worden. Cinder zal moeten kiezen tussen plicht en vrijheid, loyaliteit en verraad – maar om de toekomst van haar wereld te beschermen, zal ze eerst de geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.

Cinder is het eerste deel van De Lunar Chronicles.

Twitter mee met #Cinder

Ebook

€9,99
ISBN: 978 94 634 9000 9
376 pagina's

Review

Judith van The Bookmarkers over Cinder: “Het leukste deel aan dit boek was de wereld. Worldbuilding is heel belangrijk voor mij, en hier vond ik het fantastisch gedaan.”

Lees review

Review

Kelly van Bright Blue Books is zeer te spreken over Cinder: “Marissa Meyer heeft echt een geniale hertelling gemaakt van het verhaal Cinderella en er een unieke dystopische twist aan gegeven.”

Lees review

Review

Charonna van A Life With Books over Cinder: “Marissa houdt in hele boek de spanning er goed in en zelfs het open eind is goed geschreven.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.