fbpx

Boek details

De slaapster en de spintol

Neil Gaiman
De slaapster en de spintol
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
De slaapster en de spintol Neil Gaiman

Meesterverteller Neil Gaiman schreef ‘De Slaapster en de Spintol’; een hervertelling van Doornroosje en Sneeuwwitje, dat prachtig werd geïllustreerd door Chris Riddell. 

‘Het was zwaar geweest om te leren hoe ze sterk kon blijven, hoe ze haar eigen emoties kon voelen en niet die van een ander, maar als je eenmaal doorhad hoe het moest, vergat je het nooit meer.’

Je dacht dit verhaal misschien te kennen. Het verhaal van een wraakzuchtige bosheks. Een magische spintol. Een overwoekerd kasteel met een prinses in diepe slaap. Drie dwergen zien verder onheil aankomen, en dan besluit een koningin met sneeuwwitte huid haar trouwjurk om te ruilen voor een harnas en een zwaard.

Dit boek is uitgevoerd in een luxe hardcover met slipcase, met goudfolie en goud op snee. De slaapster en de spintol door Maria Postema.

We hebben (fan-tas-tische) De slaapster en de spintol-wallpapers laten maken! Download hier jouw favoriet: de wallpapers.

Twitter mee met #DeSlaapster

Review

Lynn legt op haar blog lynnsuikerspin.nl uit waarom De slaapster en de spintol zo’n goed boek is: “Wauw! Wat een tof boek. Sneeuwwitje stelt haar bruiloft uit, Doornroosje is niet wie je altijd dacht dat ze is en waar zijn de andere 4 dwergen gebleven? Ik werd echt heel blij van het lezen over een prinses die voor zichzelf en het avontuur kiest.”

Lees review

Review

Katja van That Blonde Woman is helemaal weg van De slaapster en de spintol: “Ik ga het woord nog maar één keer gebruiken; dit boek is prachtig! Schitterende illustraties, een goede verhaallijn en een klassiek sprookje in een nieuw jasje. Echt een must voor elke sprookjesfan!”

Lees review

Review

Chantal van Magic of Books over De slaapster en de spintol: “De slaapster en de spintol van Neil Gaiman is een aanrader voor fans van hervertellingen. Het is een sprookje met een duister tintje, maar weet ook je adem te benemen!”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.