fbpx

Boek details

Romeo & Julia

Tiny Fisscher
Romeo & Julia
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Romeo & Julia Tiny Fisscher

“Zou een roos minder zoet geuren als ze een andere naam zou dragen? Zelfs als je geen Romeo meer zou heten, zou je nog steeds dezelfde verrukkelijke man zijn.”

Wereldklassiekers: boeken die je gelezen moét hebben. Met onze nieuwe lijn hopen we meer jongeren te interesseren in en kennis te laten maken met de klassieke wereldliteratuur. De nieu- we hertalingen blijven dicht op het origineel maar zijn tegelijkertijd zo bewerkt dat ze voor jon- geren dé opstap vormen naar ander klassiek werk.

De perfecte klassieker om mee te beginnen is natuurlijk Romeo & Julia. Een onmogelijke liefde, een tragische afloop: perfecte ingrediënten voor een meeslepend verhaal, zelfs als het al bijna vijfhonderd jaar oud is.

De Wereldklassiekers zullen verschijnen in linnen omslag met folieopdruk en leeslint. Sophie Plu- im verzorgde de illustraties op het omslag, diverse zwart-witillustraties, een gekleurde illustratie voor de schutbladen en geïllustreerde beginkapitalen.

 

Ebook

€ 9,99
ISBN: 978 94 6349 060 3

Review

Boekenbijlage schreef een fijne, goed onderbouwde recensie van Romeo & Julia. ‘In samenhang met de mooie illustraties van Sophie Pluim, komen Romeo en Julia (en de andere personages) echt tot leven. Ik kijk ernaar uit welke andere beroemde figuren zij [Tiny Fisscher] ook nog tot leven gaat brengen om aan YA te laten zien hoeveel schoons er nog meer te genieten valt in de wereldliteratuur.’ 

Lees de volledige recensie hier.

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.