fbpx

Boek details

Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal

Tom Ellen & Lucy Ivison
Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Lobsters. Een extreem awkward liefdesverhaal Tom Ellen & Lucy Ivison

Hannah en Sam kennen elkaar niet, maar hebben allebei dezelfde missie: niet als maagd naar de universiteit gaan. Niet dat ze nou per se op zoek zijn hun lobster, nee, seks is gewoon iets wat ze een keer gedaan moeten hebben zodat ze verder kunnen met hun leven. Ze hebben hiervoor nog precies één zomer. Maar in plaats van een onvergetelijke vakantie vol jaloersmakende romantiek en stomende seksmarathons, gaat het er tijdens de zomer van zowel Hannah als Sam nogal awkward aan toe.

De nutteloze maar goedbedoelde raad van vrienden en gênante dates helpen ook niet echt tegen hun diepgewortelde angst om voor altijd seksloos door het leven te gaan. Gelukkig helpt het lot een handje om hen bij elkaar te brengen. Nu moeten ze alleen nog in zichzelf én in happy endings leren vertrouwen.

Mocht je de term ‘Lobsters’ niet kennen (behalve dat het ‘kreeften’ betekent, natuurlijk), check dan dit legendarische Friends-fragment:

Dit boek is vertaald door Astrid Staartjes.

Twitter mee met #Lobsters

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.