fbpx

Boek details

De Kraaien. Kraai & Koninkrijk – Limited Edition

Leigh Bardugo
De Kraaien. Kraai & Koninkrijk – Limited Edition
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
De Kraaien. Kraai & Koninkrijk – Limited Edition Leigh Bardugo

In List en leugens introduceerde Leigh Bardugo een compleet nieuwe cast in de wereld van de Grisha, en gelukkig voor ons is ze nog niet klaar met Kaz, Nina, Matthias, Inej, Jesper en Wylan.

Kaz en zijn bende hebben een missie volbracht waarvan niemand dacht dat ze hem zouden overleven – ook zijzelf niet. Maar in plaats van de beloofde vette beloning te krijgen, worden de Kraaien dubbel verraden. Ze zullen opnieuw moeten vechten voor hun leven, en met de ontvoering van een belangrijk lid van de bende is dat zwaarder dan ooit.

Terwijl Ketterdam vanwege de gevaarlijke drug jurda parem een onweerstaanbare aantrekkingskracht uitoefent op diverse wereldmachten, doen oude rivalen en nieuwe vijanden een beroep op Kaz’ sluwheid en wordt de loyaliteit van de groep op de proef gesteld. Er dreigt een oorlog in de nauwe en donkere steegjes van Ketterdam – een gevecht om wraak en vergelding dat het lot van de Grisha-wereld uiteindelijk zal bepalen.

De limited edition van Kraai & koninkrijk is uitgevoerd met goud op snee en rode folie. Een collectors item voor in je boekenkast! Deze editie is alleen nog verkrijgbaar in de boxset.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #KraaienKoninkrijk

Ebook

€12,99
ISBN: 978 90 206 3198 2
644 pagina's

Review

Annabel moest toch wel even huilen om het einde van Kraai en Koninkrijk: “Niet alleen om de gebeurtenissen maar ook gewoon omdat ik wist dat het nu voorbij was, ik zou niet meer terugkeren naar Ketterdam, zou deze geweldige personages niet meer volgen op nieuwe avonturen.”

Lees review

Review

Review

Emmy van Zon en Maan schreef een ode aan de personages van Kraai en Koninkrijk: “Kaz, Inej, Matthias, Nina, Wylan en Jesper. Jullie waren weer fantastisch. Hoe jullie met elkaar omgaan, jullie talenten, jullie gebreken; ik heb van alles genoten. Jullie waren grappig, jullie waren gemeen, jullie waren echt. En dan gooien jullie er soms ook nog eens van die prachtige quotes uit.”

Lees review

Review

Review

Review

Emmy van Zon en maan las Kraai & Koninkrijk: “Iedereen die beweert dat Young Adult boeken altijd oppervlakkig zijn, die wil ik heel graag deze duologie onder de neus duwen. Want wauw.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.