fbpx

Boek details

Iskari. De laatste Namsara

Kristen Ciccarelli
Iskari. De laatste Namsara
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Iskari. De laatste Namsara Kristen Ciccarelli

In den beginne was de Oude eenzaam. Daarom maakte hij twee metgezellen voor zichzelf. De eerste noemde hij Namsara. De tweede metgezel noemde hij Iskari. Waar Namsara blijdschap en liefde bracht, bracht Iskari dood en verderf.

Asha is niet alleen de dochter van de koning van Firgaard, maar ook de Iskari; de meest gevreesde drakendoder van het land. Dit kan haar echter niet redden van wat haar thuis te wachten staat: een gedwongen huwelijk met de meedogenloze, vreselijke commandant van haar vaders leger.

Er is één uitweg: Asha kan haar vrijheid terugkopen in ruil voor de kop van Kozu, de gevaarlijkste draak van Firgaard –en ook de draak die verantwoordelijk was voor de totale verwoesting van haar stad.

Tijdens de jacht ontrafelt Asha een eeuwenoud geheim over het lot van de Iskari en de laatste Namsara. Met hulp van een stiekeme vriend – de slavenjongen Torwin, die toebehoort aan de familie van haar verloofde – moet Asha achter de waarheid zien te komen, ook al zet ze daarbij haar leven en dat van Torwin op het spel.

 

Iskari. De laatste Namsara is vertaald door Maria Postema.

 

Twitter mee met #iskari

Ebook

€9,99
ISBN: 978 94 6349 018 4

Review

Nicky’s afsluitende woord over Iskari zegt genoeg: “Iskari is zo’n boek waar je meteen goed in zit, en dat blijft zo tot je hem dichtslaat. Een boek met zo’n goed verhaal, zo’n mooie wereld dat ik haast geloof dat het ergens, ooit, echt is gebeurd.”

Lees review

Review

Chantal van Magic of Books is niet alleen weg van het verhaal van Iskari, maar ook van het omslag: “Mijn complimenten aan de kunstenaar, Elsa Kroese. Wat een prachtige en gedetailleerde illustratie heeft zij gemaakt van Asha en de draak! Het verhaal komt hierdoor echt tot leven voor de lezer, je hebt namelijk direct een beeld van het hoofdpersonage en van de draken.”

Lees review

Review

Charlotte van Books and Teacups vindt Iskari een mooi geschreven, origineel boek dat haar nog lang zal bijblijven: “Wat ik misschien nog wel het leukst vond, waren de verboden verhalen. In Firgaard zijn oude verhalen namelijk verboden en dodelijk, maar Asha trekt zich hier niet veel van aan en lokt draken met deze verhalen.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.