fbpx

Boek details

IKO

Marissa Meyer
IKO
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
IKO Marissa Meyer

Het nieuwste deel in The Lunar Chronicles-serie: de graphic novel IKO!

Na een roerige periode lijkt de vrede teruggekeerd op zowel de aarde als de maan. Maar Iko weet wel beter: ze jaagt op losgeslagen genetisch gemanipuleerde wolfsoldaten. Zij zwerven nog steeds rond en lijken gevaarlijker dan ooit. Iko moet daarnaast samenwerken met een knappe lijfwacht die alles haar tegenpool is en haar bovendien laat twijfelen over alles wat ze weet over liefde, loyaliteit en haar eigen menselijkheid.

Met fantastische illustraties van Douglas Holgate wordt de populaire wereld van The Lunar Chronicles op een nieuwe manier tot leven gebracht. IKO is het eerste deel in een graphic novel-serie en gaat verder waar Winter en Alle sterren ophielden.

Review

Als er iemand enthousiast is over Iko, is het Emmy van Zon en maan wel: “Ik had gehoopt dat ik deze graphic novel tof zou vinden en gelukkig is dit helemaal waargemaakt. Het was elke cent waard. Wanneer komt deel twee?”

Lees review

Review

Melissa schreef op chicklit.nl over Iko: “Marissa Meyer weet ons met IKO terug te laten keren naar de wereld van de Lunar Chronicles. Dit boek is in mijn ogen zeker een geweldige toevoeging aan haar wereld. Ik kan niet wachten op de volgende delen in de serie.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.