fbpx

Boek details

Het Boekendagboek

Caroline Cracco
Het Boekendagboek
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Het Boekendagboek Caroline Cracco

Niets is leuker dan lijstjes maken, toch? In Het Boekendagboek combineer je dat nu met je andere lievelingsbezigheid: lezen. 

Samen met Caroline Cracco (bekend van o.a. YALFest NL) maakten we Het Boekendagboek: Goodreads, maar dan op papier.

In Het Boekendagboek kun je bijna 70 boeken beschrijven, beoordelen en herinneren. Wat was de mooiste scène? Je lievelingsquote? Het leukste personage? Hoe veel sterren geef je het boek? Deze spreads worden afgewisseld met lijstjes (‘Deze boeken zou ik redden uit een brandend huis’), quotes en fantastische illustraties.

Twitter mee met #boekendagboek

Review

Judith van Biebmiepje.nl over Het Boekendagboek: “Hoe perfect is het dat er zo’n prachtig notitieboek/invulboek is wat over je allerliefste bezigheid gaat: lezen?”

Lees review

Review

Bianca van Bibi_books is enthousiast over Het Boekendagboek: “Om een lang verhaal kort te maken. Dit dagboek is voor iedereen geschikt die zijn boeken niet alleen online bij wil houden maar ook op papier en met de extra verrassende pagina’s ertussen is dit boek nog leuker om lekker los te gaan.”

Lees review

Review

Sanne van Sanne and the books schreef een recensie over Het boekendagboek en was laaiend enthousiast “De voorkant is to die for. En de binnenkant is om op te eten”. Nou, die moet je hebben dus.

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.