fbpx

Boek details

De Grisha #1. Schim en Schaduw

Leigh Bardugo
De Grisha #1. Schim en Schaduw
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
De Grisha #1. Schim en Schaduw Leigh Bardugo

Schim en Schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #DeGrisha

Ebook

€7,99
ISBN: 978 90 206 3258 3
368 pagina's

Review

Eigenlijk had Ilse niet zo’n zin om Schim & Schaduw te lezen. ‘Maar na een aantal lyrische verhalen werd ze toch wel nieuwsgierig. Heeft het boek haar overtuigd? Lees snel verder!

Lees review

Review

Op pluizenbol.nl kan je recensies lezen die geschreven zijn door Liz en alles waar ze nog meer over wil schrijven. Deze recensie van Schim en Schaduw is daar ook te vinden!

Lees review

Review

Op zonenmaan.net schrijft Emmy over boeken. Ook tekent ze en is ze afgestudeerd illustrator en doet ze de opleiding tot docent beeldende kunst en vorming. Zij schreef deze mooie recensie over Schim en Schaduw.

Lees review

Review

Op fantasywereld.nl kan je alles vinden wat te maken heeft met fantasyboeken. Van recensies van nieuwe boeken, tot interviews met auteurs en schrijfworkshops. Deze recensie is geschreven door Joost Zuijderduijn.

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.