fbpx

Boek details

De 100

Kass Morgan
De 100
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
De 100 Kass Morgan

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden.

De mensheid heeft zichzelf weten te redden en leeft nu in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Niemand weet wanneer (of zelfs maar óf) de aarde weer leefbaar zal worden. Maar door de groeiende populatie en het opraken van de voorraden, moet er een beslissing genomen worden voordat het te laat is…

De oplossing lijkt onmenselijk: 100 jeugdgevangenen worden naar de aarde gestuurd om deze te verkennen. Na een angstaanjagende crash zetten de jongeren na honderden jaren de eerste stappen op de planeet die ze alleen vanuit de ruimte hebben gezien en kennen van oude verhalen. Samen moeten ze proberen te overleven, maar wie kan je vertrouwen als je weet dat al je lotgenoten hier zitten omdat ze een crimineel verleden hebben?

Alvast het eerste hoofdstuk lezen? Kass Morgan – De 100 – Hoofdstuk 1

P.S. Het is ons opgevallen dat de tv-serie íets anders is dan de boeken. Laat je leesplezier dus niet bederven en zorg ervoor dat je eerst het boek leest (die zijn toch altijd beter, haha)!

Dit boek is vertaald door Merel Leene.

Twitter mee met #De100

Ebook

€9,99
ISBN: 978 90 206 3283 5
302 pagina's

Review

“Dit boek is perfect voor iedereen die een fan is van dystopia-verhalen zoals De Hongerspelen, waarin een maatschappij tot het uiterste gaat om te overleven.” Dat zegt genoeg, toch?

Lees review

Review

Joost van NerdyGeekyFanboy over De 100: “Het mysterie rondom het verleden van de personages maakte me zo nieuwsgierig dat ik met gemak dit boek uitlas.”

Lees review

Review

Danique recenseerde De 100 voor AdorableBooks.nl. En ze las het in één dag uit! Lees verder voor haar volledige recensie.

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.