fbpx

Boek details

De 100. Rebel

Kass Morgan
De 100. Rebel
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
De 100. Rebel Kass Morgan

De 100. Rebel is het vierde deel in de populaire De 100-serie

Door een nucleaire kernramp is de aarde onleefbaar geworden. De mensheid heeft zichzelf weten te redden en heeft eeuwen overleefd in een ruimteschip dat rond de aarde zweeft. Het is een maand nadat honderd jeugddelinquenten naar de aarde zijn gestuurd om deze te verkennen. Ondertussen hebben ook de kolonisten zich aangesloten en zijn de 100 leiders geworden in de nieuwe samenleving.

De Kolonisten en aardbewoners vieren hun eerste feestdag samen als ze plotseling worden aangevallen door een groep vreemdelingen. De nieuwkomers vermoorden een groot aantal mensen, nemen anderen gevangen en stelen belangrijke voorraden. Als Bellamy en Clarke ontdekken dat Wells, Octavia en Glass gevangen zijn genomen, zweren ze hen te bevrijden. Maar dat is niet gemakkelijk als je het niet eens kunt worden.

Ondertussen worden Wells, Octavia en Glass langzaam gehersenspoeld door de vreemde sekte die hen gevangen houdt. De diep religieuze leden van de sekte hebben maar één doel: zo veel mogelijk mensen inlijven en de planeet ‘genezen’… door de mensheid te vernietigen.

 

De 100. Rebel is vertaald door Astrid Staartjes.

Twitter mee met #De100

Ebook

€ 9,99
ISBN: 978 94 634 9021 4
ca. 304 pagina's

Review

Rowan van My Pink Fairytale geeft De 100. Rebel vijf dikke sterren! “Het hele boek door was het spannend, en als ik had gekund, had ik dit boek in één dag uitgelezen. Helaas had ik ook andere dingen te doen, haha.”

Lees review

Review

Miriam schreef voor chicklit.nl over De 100. RebelNet als de voorgaande delen, weet Kass Morgan in Rebel de lezer gelijk weer mee te sleuren in het verhaal. Het boek opent bijna gelijk met een actiescene en vanaf dat moment vlieg je, door de verschillende gebeurtenissen, die elkaar in rap tempo opvolgen, door het boek heen.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.