fbpx

Boek details

Alter ego

Marissa Meyer
Alter ego
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Alter ego Marissa Meyer

Alter ego is het eerste deel in een nieuwe serie van Marissa Meyer.

Geheime identiteiten.

Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn…

Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

 

Alter ego is vertaald door Sandra Hessels.

Ebook

€9,99
ISBN: 978 94 6349 007 8

Review

Nicky schrijft op Lovely Time with Nicky over haar liefde voor boeken. Over Alter ego zegt ze: “Ze heeft het weer geflikt hoor! Na TLC was ik heel nieuwsgierig naar wat ze zou neerzetten in deze totaal andere setting. Maar het was zo goed. Na het proloog zit je er meteen goed in, en wil je dolgraag verder lezen en verder lezen.”

Lees review

Review

Laurie schreef op Laurie’s bookshelf over Alter ego en geeft het boek 5 sterren: “Met Alter Ego heeft Marissa Meyer een goede basis gelegd voor een serie waarvan ik heel graag zou willen weten hoe dit allemaal verder gaat.”

Lees review

Review

Emmy van Zon en maan is groot fan van superhelden. Kon Alter ego haar bekoren? “Stoer, spannend, fantasierijk en toch een vleugje romantiek, Alter Ego heeft het allemaal. Marissa Meyer heeft een levendige wereld vol kleurrijke personages neergezet.”

Lees review

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.