fbpx

Boek details

Aartsrivaal

Marissa Meyer
Aartsrivaal
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
Aartsrivaal Marissa Meyer

Het zijn de betere verrassingen: Marissa Meyer liet ons weten dat haar Renegades-serie niet twee, maar drie delen krijgt! Het tweede deel: Aartsrivaal, verschijnt in december. In dit vervolg op Alter ego gaat de strijd tussen superhelden en superschurken verder.

Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie.

Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort ze bij de Rebellen, de geliefde groep superhelden die heerst over Gatlon City. Maar als Nachtmerrie hoort ze bij de Anarchisten, de groep superschurken die vastbesloten is de Rebellen te vernietigen. Als Nova begint ze steeds meer te voelen voor Adrian, ondanks dat hij de zoon is van haar gezworen vijanden.

 

De lijn tussen goed en kwaad wordt dankzij toenemende criminaliteit, geheime wapens en conflicterende missies steeds onduidelijker. Nova en Adrian weten maar één ding zeker: dat te veel macht het einde kan betekenen voor hun stad en de wereld zoals ze die kennen.

Deel je opmerking

Deze website gebruikt cookies om de beste online ervaring te creëren. Ga akkoord door op de 'Accepteer' knop te klikken.