Win een meet & greet met Marissa Meyer!

Marissa Meyer komt in maart voor een bliksembezoek naar Nederland! Als je nu Alter ego koopt (of pre-ordert) maak je kans op een meet & greet!

 

 

 

Wat moet je doen?

Pre-order of koop Alter ego van Marissa Meyer en maak een foto van je bonnetje of aankoopbewijs. (Een scan of printscreen mag natuurlijk ook.) Stuur de bon op naar info@blossombooks.nl onder vermelding van ‘Meet & Greet Marissa Meyer’. Meer hoef je niet te doen! Je kunt meteen meedoen en de actie loopt tot 26 februari 2018. Meteen bestellen?

Op 1 maart loten we vier gelukkige bookjunkies, die allemaal met één vriend/vriendin naar de meet & greet mogen komen. Jullie zijn met z’n tienen: de winnaars van de Lunar Hunt sluiten ook nog aan. Je hebt zo alle tijd om rustig vragen te stellen aan Marissa, boeken te laten signeren en bij te kletsen!

 

 

Oh, nog even over Alter ego

Geheime identiteiten.

Uitzonderlijke talenten.

Zij wil wraak. Hij wil gerechtigheid.

De Rebellen zijn een groep jongeren met buitengewone vermogens en talenten, die is ontstaan uit een de ruïnes van een verpulverde samenleving. Zij waren degene die vrede stichtten, de chaos in orde veranderden en de maatschappij weer herstelden. Ze zijn dan ook een symbool van hoop en moed geworden – behalve voor de slechteriken die ooit door hen verslagen en verbannen zijn…

Nova heeft een reden om de Rebellen te haten, en wil maar één ding: wraak. Terwijl ze dichter bij haar doel komt, ontmoet ze Adrian, een Rebellen-jongen die gelooft in gerechtigheid, en in Nova. Maar Nova is loyaal aan iemand die aan allebei een einde zou kunnen maken.

 

Alter ego is superspannend, weer hélemaal anders dan The Lunar Chronicles, maar wel met de fijne schrijfstijl die je van Marissa Meyer gewend bent. Bestel ‘m meteen hier of ren naar je plaatselijke boekhandel!

  • Lotte
  • 22 nov, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking