Doe mee: de BB Reading Challenge op Hebban

Samen met Hebban organiseren we iets supercools: een Blossom Books Reading Challenge! Doe je ook mee?

De challenge

Net als vorig jaar organiseert Hebban een reading challenge voor young adults, of voor iedereen die graag YA leest. En we zijn super vereerd, want dit jaar is het de Blossom Books Reading Challenge! Myrthe kiest zes (recente) boeken uit en vertelt je waarom je die écht moet lezen. Via de Hebban Spot kun je je vooruitgang en je leeservaringen delen, en met #bbreadingchallenge kletsen wij ook gezellig mee.

Waarom?

Hoewel steeds minder mensen zeggen er tijd voor te hebben, is het superbelangrijk om te blijven lezen. Want wist je dat het een van de beste manieren is om te ontstressen? En wist je dat door lezen je je empathisch vermogen vergroot? En hoe tof is het dat je vanuit je luie stoel kunt kennismaken met andere landen en culturen?

Wij vinden het belangrijk dat mensen blijven lezen, om alle bovenstaande redenen en nog zoveel meer, en daarom dagen we jou uit!  Het zullen zes boeken worden waarvan we denken dat ze jou dit jaar gaan helpen. Bijvoorbeeld door je deze wereld even te laten vergeten. Of om je gewoon een paar uur leesplezier te geven. Of omdat ze je laten kennismaken met andere gedachten, gebruiken en culturen.

 

Lees jij dit jaar zes boeken met ons mee? We beginnen met Cinderen je kunt meteen beginnen! Meld je alvast aan op de Hebban Challenge-pagina.

  • Lotte
  • 07 feb, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking