Cadeautje: Een exclusieve Levana-print!

Op 29 april is het Independent Bookstore Day! Op deze dag wordt de boekhandel gevierd. Je kunt die dag speciale uitgaven kopen, veel boekhandels organiseren iets leuks en natuurlijk doen wij ook mee.

Op 29 april is het Bookstore Day!

Deze eerste Independent Bookstore Day in Nederland wordt georganiseerd door alle onafhankelijke boekhandels die bij Libris zijn aangesloten. Natuurlijk laat ook Blossom Books deze dag niet zomaar voorbij gaan. Als je op 29 april één van de The Lunar Chronicles-boeken koopt in een Libris boekhandel ontvang je een exclusieve Levana-print. Let op: over heel Nederland zijn maar 150 prints verspreid dus iedere winkel heeft maar een zeer beperkt aantal prints beschikbaar. Op is echt op!

De print is vergelijkbaar met de Cinder en Kai-print uit de goodie bag van de Mad Hatter tea party, op A4 formaat en gemaakt van luxe papier. Natuurlijk past hij ook heel goed in het thema van de boekenleggers die in ieder boek zijn ingestoken. Kortom: hij is gewoon super mooi! Heb je Cinder, Scarlet en Cress al maar wil je toch graag de print? Dat begrijpen we! Als je op 29 april naar één van de deelnemende boekhandels gaat kan je Levana alvast pre-orderen (let op: je moet hem dan wel alvast afrekenen). Of je geeft Cinder gewoon cadeau aan een vriend of vriendin, of je broertje, of je moeder, of je overgrootopa. Succes gegarandeerd 😉

Zeker weten dat de boekhandel bij jou in de buurt meedoet? Hieronder vind je een overzichtje van de 114 deelnemers!

  • admin
  • 13 apr, 2017
  • geen reacties

Deel je opmerking