Boek details

The Lunar Chronicles. Cress

Marissa Meyer
The Lunar Chronicles. Cress
Gemiddelde waardering
Gemiddeld
The Lunar Chronicles. Cress Marissa Meyer

Cress is het superspannende derde deel van The Lunar Chronicles.

Cinder en kapitein Thorne zijn op de vlucht, samen met Scarlet en Wolf. Ze zullen een plan moeten bedenken om te voorkomen dat koningin Levana de macht op Aarde overneemt. Cress is misschien de enige die hen kan helpen. Zij zit al sinds ze klein is opgesloten in een satelliet met alleen haar netschermen als gezelschap, waardoor ze een uiterst goede hacker geworden is. Helaas wordt ze gedwongen te werken voor koningin Levana, en heeft ze zojuist het bevel gekregen om Cinder op te sporen.

Als de poging om Cress te redden mislukt, versplintert de groep. Cress is eindelijk vrij, maar ze betaalt een hoge prijs. Ondertussen is koningin Levana vastbesloten niets tussen haar geplande huwelijk met prins Kai te laten komen – zeker geen ontsnapt cyborgmeisje.

Twitter mee met #Cress

Ebook

€9,99
ISBN: 978 94 6349 002 3
576 pagina's

Review

Daphne van Booknuts is enthousiast over Cress: “Omdat ik als lezer zo goed op de hoogte werd gebracht, kon ik me nog beter inleven in het verhaal. Hierdoor wist Marissa Meyer mij er helemaal in te zuigen, waarna ik er bijna niet meer uit kwam.”

Lees review

Review

Monica blogt heel enthousiast op My Perfect Book Life. Over Cress zegt ze: “Tot nu toe vond ik Cress echt het beste deel uit de serie, omdat alle personages samenkomen, maar ook omdat het vol zit met actie.”

Lees review

Review

Inge van Readinge is onder de indruk van Cress: “Ik heb mezelf helemaal kunnen verliezen in de wereld van The Lunar Chronicles en Cress vind ik echt het beste boek tot nu toe!”

Lees review

Deel je opmerking